Over ons

ALGEMEEN

Van harte welkom bij van MyHeadphone, dat in oktober 2011 is opgericht. De belangrijkste redenen? De klantgerichtheid en de groeiende bekendheid van deze website, mede door een zeer flexibele service. Kwaliteit staat bij myheadphone.nl hoog in het vaandel.  Deze kwaliteit ziet u terug in de service en afhandeling van bestellingen. Zo wordt er altijd geprobeerd om u zo snel en correct mogelijk antwoord te geven op al uw vragen.  

Onze adresgegevens: 

myheadphone.nl
Ceintuurbaan 18

8024 AA Zwolle


E-mailadres: info@myheadphone.nl
KvK-nummer: 61959839
BTW-identificatienummer: NL138214499B01

WAAROM KIEST U VOOR myheadphone.NL?

myheadphone.nl onderscheidt zich van andere webwinkels door snelle, persoonlijk gerichte service. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en orders te verwerken. De medewerkers van V-Moda.nl geven u graag advies. myheadphone.nl probeert altijd de goedkoopste te zijn door lage winstmarges te hanteren. Veel producten zijn direct voorradig en zijn na bestelling de volgende dag meteen bij u in huis. Zo hoeft u niet onnodig lang op uw gewilde hoofdtelefoon te wachten. 

Wij leveren al onze producten met de standaard fabrieksgaranties (twee jaar). Voor meer informatie ziet u: Retour & garantie. Mocht u problemen hebben met uw koptelefoon kunt u altijd bij ons terecht.