Retour- en garantiebeleid

Hier zullen wij uitleggen wat uw rechten zijn om u product te retourneren.

Herroepingsrecht

U kunt gebruik van het herroepingsrecht. Dit houdt in dat indien het product niet aan uw eisen en wensen voldoet, u deze kunt terugsturen binnen een termijn van veertien kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw product. Let hierbij wel op dat u het product niet hebt beschadigd of meer hebt gebruikt dan nodig is om het product te testen. Ook de verpakking mag niet meer beschadigd zijn dan nodig om het product te testen.

De verzendkosten van de retourzending komen bij gebruik van het herroepingsrecht voor uw rekening. Nadat wij het product retour hebben ontvangen, crediteren wij zo snel mogelijk, doch uiterlijk 30 dagen uw bedrag.

Het retouradres:

MyHeadphone.nl

Honte 4 

3232 HD Brielle

 

Wettelijke en fabrieksgarantie

Elk product dat verkocht wordt heeft een wettelijke garantie. Deze houdt in dat het product deugdelijk moet zijn. Daarbovenop zit soms een fabrieksgarantie. myheadphone.nl heeft op al haar producten een fabrieksgarantie van twee jaar. U kunt gebruik maken van de fabrieksgarantie wanneer het product defect is door schuld van fabrikant.

Mocht u gebruik willen maken van de fabrieksgarantie, dan dient u altijd met de verkoper contact op te nemen. Mocht u dus problemen hebben met uw product, neem dan contact op met myheadphone.nl via onze klantenservice of stuur een mailtje naar ‘info@,myheadphone.nl’. Wij zullen u dan zo snel mogelijk verder helpen.